PARTY SZERVÍZ

Cégem teljes körű rendezvényszervezését és lebonyolítását vállalja országon belül és kívül egyaránt. Továbbá gyermekprogramok, születésnapi zsúrok előkészülete és levezénylése szintén hatáskörünkbe tartozik. Állunk rendelkezésre: Bohócokkal, ugrálóvárral, medencével, habpartyval, arc- és testfestéssel,stb...

Showműsor szervezés

Erotikus Show Műsorok Szervizelése

Természetgyógyászat

Angyali segitség, természetgyógyászat,sportmasszázs

Bannercsere-rendszer

Linkcenterek

GYERMEK ÉS FELNŐTT ARC-TESTFESTÉS BÁRHOVÁ

2010.04.07. 00:17 - rendezvenyszervezes

Címkék: sport család party rendezvény meglepetés festék testfestés arcfestés szervíz hostess arcfestő

Üdv mindenkinek!

 

Egyik közkedvelt szolgáltatásunkat szeretném figyelmükbe ajánlani,amit előszeretettel rendelnek a jóidő beálltával szabadtéri rendezvényekre, gyermek zsúrokra, partykra, vagy egy "családi" programú céges rendezvény gyermekeinek lefoglalására,vagy sport rendezvényekre szintén a családot elsődlegesen kezelve.

 

Igazi meglepetés egy nyári gyermek party-ra a bohócok mellé, vagy akár óvodákba is készségfejlesztő játékok mellé a gyermekek örömére, kikapcsolására.

Ajánlom még nagyobb strandokra is, vagy kempingekbe, kiállításokra, találkozókra is szintén a családi sarokba :-)

Hívjon minket bizalommal, és ötleteit is megvalósítjuk, sőt ha kedvet érez, hogy megtanulja ezt a fantasztikus technikát jelentkezzen a :

hajcica.agency@index.hu

 

címen, kérjen tájékoztatást, és mi segítünk Önnek megtanulni, sőt lehetőséget is adunk majd rá, hogy Önmagát tesztelje :-) arc- és testfestőink szívesen segítenek Önnek a tanulásban is :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na akkor most írjon üzenetet VIBER-en a:

+353 874 644955-ös számra és kérje arcfestőinket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne habozzon, rendeljen!VÁRJUK megrendelését!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendezveny-szervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr791900559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása